BejelentésDImenZIOkaPU
Mert ahol Élet van, ott Halál is!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Kedves Látogató!

Ezen a honlapon szó lesz az Élet-ről és a Halálról, de leginkább utóbbiról. Azért nem tudom a kettőt elválasztani egymástól, mert szerintem nem lehet, úgy, ahogy fény sincs árnyék nélkül, úgy nincs élet sem halál nélkül.

 

A halált is lehet sokféleképpen értelmezni: rossz dolog, szükséges, törvényszerű, elkerülhetetlen, fontos megélés stb. Kinek-kinek, hite szerint.

 

Én a magam részéről a világ legtermészetesebb dolgának tartom, minden vele kapcsolatos dolog elfér a hitrendszeremben, és úgy érzem, nincs olyan része, ami zavart vagy félelemet keltene bennem, mert az életem része. Azt szeretném elmesélni, hogy mit érzek ezzel az egésszel kapcsolatban, elmondani mindent úgy, ahogy én látom. A saját nézőpontomat, ami biztos sok embernél kiveri a biztosítékot. Nem annyira a fizikai megnyilvánulás, mint maga az "esemény" nagyszerűsége, lehetősége, rálátása érdekel.

 

Azt, hogy mennyire gondolom komolyan ezt a témát, talán bizonyítja, hogy elvégeztem egy temetkezési asszisztens tanfolyamot, nem annyira a fizikai, mint a benne rejlő lelki, segítő szándék miatt, azért mert bízom benne, hogy a tudatosodás segíteni fog abban, hogy átgondoljuk, ledöntsük azokat a falakat, amiket már ki tudja mióta húzunk magunkkal, a kollektív tudat részeként, hogy a halál borzasztó és még csak beszélni, hovatovább rá gondolni is veszélyes és borzalmas dolog.

 

Ez nem éppen így van, hiszen az egész életünk tele van kisebb halál-élményekkel, amikor egy kapcsolatunk hosszú időn keresztül haldoklik, nem tudjuk megmenteni, így nem marad más lehetőségünk, mint elengedni, hagyni meghalni. Épp ez a pillanat az, amikor az élet egy újabb lehetőségének adunk utat magunknak, hiszen az éppen megüresedő kapcsolat helyébe innentől egy új be fog tudni lépni.

 

Várok mindenkit, akit érdekel ez a dolog, leginkább saját magamat, mert ez nekem is egy nagy utazás lesz.

 

 

Elérhetőségem: szellonapocska@gmail.com

 

Az oldalon található minden írás a saját szellemi termékem, nem járulok hozzá ahhoz, hogy más oldalakon idézzenek belőle, másolják azt, csak abban az esetben, ha előtte értesítenek és engedélyt kérnek rá (és kapnak is), illetve a honlapom linkjét az első két sor után beírják, így a cikk további része a saját honlapomon válik olvashatóvá.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!